Začetki vzreje zlatih prinašalcev

KDO SMO?

goldenssunnysideofalps vzreja zlatih prinasalcev Fitlux pasji hotel 2

Postenite del naše družine

Sunny side of Alps

Moje ime je Irena

Nisem več mlada, stara pa tudi ne. Pravzaprav v svojem srcu nikoli ne bom stara.
V življenju sem delala na različnih področjih: od medicinske sestre, novinarke na regionalnem radiu, amaterske igralke, čistilke, poslanke v Državnem zboru, predstavnice za stike z javnostmi, … Danes sem vzrediteljica zlatih prinašalcev, vaditeljica pilatesa in aerobike, imamo psarno Sunny side of Alps, cardio pilates studio Fit vizija in hotel za pse Fitlux pasji hotel.

Odkar pomnim, so psi del mojega življenja

V mojem otroštvu je bil pri hiši Rolfi, en velik mešanec, se mi zdi nek miks kraškega ovčarja in šarplaninca. Potem sem si v petem ali šestem razredu iz prihrankov kupila prvega, čisto svojega rodovniškega nemškega bokserja, Don mu je bilo ime, po njem pa presedlala na zlato prinašalko Odo in tej pasmi ostala zvesta.

SREČNI PSI, SREČNO ŽIVLJENJE

Zdelo se mi je, bi Oda lahko imela mladičke. In jih je imela. Kar take, brez papirjev, brez rodovnika. Pojma nisem imela kaj vse je potrebno za vzrejo, samo želja je bila. Ampak po prvem leglu sem se začela zavedati odgovornosti. Potem je šlo naprej vse tako, kot mora. Število psov v naši družini se je povečevalo, veselja je bilo vse več, skrbi in mladičkov pa tudi. To sem izbrala. In lepo je. Prepričana sem, da so srečni psi, jaz pa srečna lastnica, vzrediteljica in skrbnica.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Prepričana sem, da so naši psi srečni psi in da so naši mladički srečni mladički.
Večino dneva preživimo z našimi kužki. Z nami so v naših bivalnih prostorih, z nami na vrtu, na izletih. Imajo čudovito pasje življenje. Dovolimo jim, da so na sprehodih po gozdu in na travnikih prosto izpuščeni. Dovolimo jim blatno kopel, valjanje po listju in travi, kopanje v potoku, bajerju, reki. Dovolimo jim, da norijo , se igrajo, lovijo… Dovolimo jim da so psi in da uživajo svoje pasje življenje.
Redno so krtačeni, po potrebi obiščejo pasji salon za nego, redno so veterinarsko pregledani. Skrbimo za njihovo zdravo prehrano in priboljške, primerne psom. Verjamemo v naravo in zdravo kmečko pamet. Naši psi so z nami od mladička do smrti. Nikoli se ne odrečemo psičkam, ki nimajo več mladičkov. Naše seniorke so dale najlepše nam in novim lastnikom, zaslužijo si najboljše življenje. Ko iščemo samčka za našo gonečo psičko, se odločimo za samčka, ki je v prvi vrsti zdrav, ki ima zdravstvene in genetske teste brezhibne, ki je vizualno lep in dobrega karakterja. In ki ima lastnike, ki so všeč nam. To se mi zdi zelo pomembno.
Enako pomembno je tudi, kdo bo novi lastnik našega pasjega mladička. Najprej mora biti všeč nam. Mora imeti tisto energijo…ne znam niti povedat, ampak tisto, za zlatkote…. In potem se začno pogovori. Vsak mladiček se vtisne v srce, vsak je poseben in ko odide v nov dom, odide z njim tudi košček mojega srca.

irena oman vzreja zlatih prinasalcev- pasji hotel fitlux

Naši dosežki

Veseli smo, da se naši prijatelji vedno znova vračajo v pasji hotel Fitlux, v “pasji vrtec”,  na počitnice, … Od Kranja, Slovenj Gradca, Postojne, Ljubljane, Pirana, Celovca….iz vsepovsod! Vabljeni!

0
VZREJA OD LETA
0 +
ŠTEVILO LEGL
0 +
ŠTEVILO MLADIČKOV
0 +
FITLUX HOTELSKIH GOSTOV
0 M+
PASJIH POLJUBOV
Srečni psi, srečni lastniki!

Rezervirajte termin in nas obiščite

Scroll to Top