Poživijo nam srce in dušo

mladički

golden retriever sunny side of alps irena oman 3

Imamo

Nove mladičke!

Lola je 28.4.skotila sedem čudovitih, krepkih in zdravih mladičkov

Lola je 28.4.skotila sedem čudovitih, krepkih in zdravih mladičkov, eno samičko in 6 samčkov. Pasji očka Baloo poka od ponosa in navdušenja, kajti to so njegovi prvi otroci. 

Za odhod v nove domove bodo pripravljeni po 23. juniju 2024
mladicki goldenssunnysideofalps vzreja zlatih prinasalcev

Kaj morate vedeti

Nakup pasjega mladička

Pomoč pri izbiri mladička

Nakup pasjega mladička je zagotovo vesel dogodek, pomembno pa je, da se nanj odgovorno in dobro pripravite. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam svetovali in pomagali pri izbiri mladička.

Najprej si v razpoložljivi literaturi preberite, kakšna pasma sploh je zlati prinašalec. V nadaljevanju je prav da se zavedate, da pasji mladiči zahtevajo veliko časa in potrpljenja pri vzgoji.

Smo Odgovorni vzreditelji

Želimo, da mladičke v leglu obiščete več kot le enkrat. Radi bi da vidite, da je njihov prostor varen in čist in da lepo skrbimo za njihovo mamo. Ni nam vseeno, kam naš mladiček odide, zato bomo tudi mi veliko spraševali vas.

Ko se mladički vsega naučijo

Mladičke oddajamo po osmem tednu. Do odhoda v nov dom bodo kar se le da naučeni na sobno čistočo, tretirani proti črevesnim zajedalcem,, čipirani, cepljeni, veterinarsko pregledani. Poskrbeli bomo za njihovo socializacijo in vam prenesli vse napotke glede prehrane in ostale oskrbe.

privajanje na nov dom

Ko ga boste odnesli domov, bo z njim odšla mala odejica, ki bo dišala po mami, plišasta igračka, s katero so se igrali vsi mladički v leglu in košček našega srca.

Imejte radi novega člana družine

Naše kužke imamo zares radi. Naše mladičke prav tako. Ko malega puppyja odnesete s seboj v nov dom, želimo, da bo najsrečnejši pasji mladiček, nato odrasel pes in nazadnje seniorček.

Naši zlati prinašalci

Utrinki

Mladiči psarne sunny side of alps

Srečni psi, srečni lastniki!

Rezervirajte termin in nas obiščite

Scroll to Top